Voorwaarden

Er gelden regels ten aanzien van het aanleveren en ophalen van goederen bij Logistiek Centrum Boskoop! U moet zich ten alle tijden vòòr het laden en/of lossen melden bij een medewerker van LCB.

U dient de goederen op de aangegeven plek neer te zetten zodat een medewerker deze kan registreren voor ontvangst. De goederen mogen uitsluitend door een LCB-medewerker worden verdeeld onder klanten.

 

Wanneer u buiten openingstijden wilt laden en/of lossen, moet u dit eerst met ons personeel afstemmen. Zonder toestemming is het niet mogelijk buiten openingstijden te laden en/of te lossen bij LCB. U kunt het logistieke centrum niet betreden zonder hiervoor de juiste aanwijzingen en codes te hebben gekregen van één van onze medewerkers. LET OP! Het is dan ook niet de bedoeling dat goederen en/of planten voor de deur worden gezet van LCB. Dit is de verantwoordelijkheid van de kweker of transporteur en worden niet geregistreerd om vervolgens op transport te gaan. Er kunnen buiten de openingstijden geen fustbonnen worden gemaakt waardoor het niet mogelijk is fust te ruilen.

 

Laden en/of lossen bij Logistiek Centrum Boskoop kan aan dock 14 – 15 – 16 voor de grote leveringen/orders of overheaddeur 17 voor de kleine leveringen door kwekers.

LCB wilt ervoor zorgen dat u zich kan blijven bezighouden met het kweken en verhandelen van uw producten. Uw zorg is onze job! Wij doen de rest…! Voor meer informatie kijkt u verder op onze site of kunt u contact met ons opnemen.